“Prezi Design: Create your own world”

We gaan met elkaar om tafel en bespreken de tal van mogelijkheden, want die zijn er in Prezi. Van begin tot eind gaan wij een presentatie ontwerpen die helemaal aansluit bij het verhaal wat je wilt vertellen. En niet geheel onbelangrijk, een presentatie die past binnen de huisstijl van je bedrijf. Jij geeft ons alle input die we nodig hebben om samen tot een verbluffend eindresultaat te komen. Wij gaan tenslotte jouw verhaal vertalen van inhoud naar vorm met Prezi Design. En we gaan er voor zorgen dat jouw presentatie de show gaat stelen! Want zeg nou zelf, een goed verhaal verdiend toch ook een goede presentatie?

Prezi Design werkwijze

Prezi Design

We beginnen zoals gezegd met een goed gesprek en een lekker bakje koffie of thee. Tijdens onze sessie zullen we alle mogelijkheden achterhalen zodat we de doelstelling te pakken hebben. Hierna houden we een interne brainstormsessie met ons team. Tijden deze brainstorm stellen we het Prezi Design vast en scherpen we de boodschap eens goed aan. Hierin word al snel duidelijk hoe het verloop van de presentatie zal zijn.

 

Na de brainstorm weten we welke onderwerpen/punten belangrijk zijn in de presentatie. Daarna brengen we de structuur aan, stellen we de visuals vast en schrijven we de boodschap zodanig uit dat het een logisch, inspirerend en creatief verhaal wordt. Kort door de bocht, wij maken een concept in Prezi.

Na goedkeuring van het concept, kruipen wij weer achter ons beeldscherm en ontwerpen en bouwen we de volledige Prezi presentatie. We verleggen onze grenzen om daadwerkelijk dat verbluffende eindresultaat wegzetten.

 

Na de oplevering van de Prezi zorgen we voor een Prezi Account. In dit account kun je je Prezi on -en offline benaderen. Ook verzorgen wij bij iedere Prezi een handleiding met alle Ins & Outs om het optimale uit je Prezi Design te halen.

WAAROM KIEZEN VOOR PREZI?

 

Wij zorgen ervoor dat jij goed voor de dag kan komen met jouw Prezi presentatie. Of het nu een sales presentatie, informatieve presentatie, wervings pitch of bedrijfs presentatie is, met jouw presentatie bereik je ook écht de doelstelling die je van tevoren in gedachte had.

 

Wij zorgen ervoor op basis van onze eigen ervaringen dat de boodschap op een duidelijke en vooral innovatieve en visuele manier bij jouw klant terecht komt. Houd altijd in je achterhoofd dat je maar één keer die eerste indruk kunt maken.

PREZI NEXT

NON-LINEAIRE PRESENTATIE TOOL

 

Prezi Next is de nieuwste manier van presenteren met Prezi. Deze tool brengt alles wat je nodig hebt om “slim” te presenteren samen. Met Prezi Next kun je uitstekend je verhaal non-lineair vertellen. Door middel van de keuzes die je kunt maken en de terugknop die in deze versie van Prezi zit, kun je makkelijk je presentatie presenteren op de manier die op het moment zelf van toepassing is. Zo kun je dus makkelijk en snel van onderwerp switchen.

Met Prezi Next kun je niet alleen je presentaties maken en presenteren, deze presentaties zijn vanaf nu ook te analyseren. Met de analytics tool in Prezi Next kun je vanaf nu elke gemaakte en gepresenteerde presentatie analyseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Prezi Next? Of wil je een Prezi Next presentatie in jouw huisstijl?

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Have a project in mind?