Schema Prezi Training

MAKE IT YOURS, BE A PRO!

Met Prezi Training willen wij onze kennis graag delen met jou! Door onze training Basic te volgen weet je zeker dat je alle basis kennis in huis hebt.

Voor relatief eenvoudige presentaties kun je nu zelf goed uit de voeten. We geven je tevens tips om jezelf goed te presenteren, dit is tenslotte 50% van je presentatie.

Prezi Training Basic.

 

Het leggen van de basis is wat we doen tijdens de Prezi training Basic. We leren je wat Prezi exact is en hoe je Prezi het beste in kunt zetten. Samen doorlopen we alle knoppen die we in de Online Editor tegen komen en starten we vervolgens met het maken van je eigen Prezi presentatie! De aanwezige grafische ontwerper kan je ter plekke helpen met grafische vragen. Nadat we een begin hebben gemaakt aan de Prezi gaan we dieper in op technische aspecten van Prezi.

Voor deze training is geen voorkennis nodig!

Prezi Training Pro

 

Aangezien Prezi zich blijft ontwikkelen brengen wij je tijdens deze training op de hoogte van de laatste nieuwe features. Verder gaan we in om technische zaken zoals 3D achtergronden, de CSS-editor en het goed animeren van geluid/voice-over. Onze grafisch ontwerper kan je ter plekke ondersteunen met grafische elementen. Tijdens de Prezi training krijg je uitgebreide de tijd om zelf aan de slag te gaan met je Prezi. Onze hulp staat uiteraard paraat!

Voor deze training is enige voorkennis in Prezi/Illustrator een pré!

Wil jij ook je collega’s/klanten verbluffen met een toffe Prezi?

Neem dan contact op met Jordi de Weert via 076-513 98 74 of stuur een
e-mail naar jordi@prezitation.nl.

 

Social media: