AMPHIA – PREZI DESIGN / ANIMATIE

Een handige tool voor medewerkers.

Voor het briefen van medewerkers hebben wij in samenwerking met het Amphia een Prezi / Animatie ontwikkeld waardoor ze aan de hand van deze video huidige medewerkers, nieuwe medewerkers, stagiaires etc. snel kunnen laten zien hoe juist te handelen in de praktijk.

Samen gezonder, dat is waar 270 medisch specialisten, 4300 medewerkers en 340 vrijwilligers zich in Amphia elke dag hard voor maken. Wij willen patiënten de beste medische en verpleegkundige zorg bieden, zo dicht mogelijk bij huis. Zodat zij zo snel als mogelijk en verantwoord is weer in hun eigen omgeving verder kunnen herstellen. Natuurlijk houden wij daarbij zoveel mogelijk rekening met individuele wensen, behoeften en omstandigheden.

SAMENWERKEND

Zorgen voor gezondheid kunnen wij niet alleen. Daar hebben wij de mensen in de nabije omgeving van de patiënt ook hard bij nodig. Wij werken intensief samen met allerlei regionale en landelijke partners, zoals huisartsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, academische ziekenhuizen, revalidatiecentra, verloskundigen en fysiotherapeuten.

TOPKLINISCH ZIEKENHUIS

Amphia is een topklinisch opleidingsziekenhuis, met vestigingen in Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Als lid van de Vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) bieden wij naast basiszorg ook op enkele onderdelen topklinische zorg. Lid zijn van de STZ betekent ook dat naast medische topzorg, opleiding, onderwijs en onderzoek tot onze kerntaken behoren.

mw. drs. M. (Marjan) Smit

Business partner Kenniskern Communicatie en Marketing

“De organisatie was goed bereikbaar. Als er vragen waren vanuit hen werd er even gebeld om direct zaken af te stemmen of om aan te geven dat wij nog iets moesten laten weten. Dat werkt prettig. Afspraken werken nagekomen.“